tiistai 4. marraskuuta 2014

Naulakko eteiseen ja mustaa pintaan


Harmaata, niin harmaata on. Mutta onneksi on musta.
Työnallukalle iski lähes spirituaalinen inspiraatio viime viikolla ja siitä innostuneena marssin ostamaan mustaa maalia.
Kattava reportaasi mustan maalin pääasiallisesta käyttökohteesta tulossa lähiaikoina. Ennen sitä kerron teille mitä kaikkea muuta voi sutata mustalla maalilla kun sitä kerran ostaa.
Ensinnäkin sillä voi ja kannattaa maalata itse tehty kenkäteline jonka ammoisina aikoina on maalannut kuultavalla valkoisella.
Kaikkihan sen tietää mitä siitä tulee kun kenkäteline on valkoinen.
Nyt kun mustaa on sudittu pintaan,  ei lika näy niin helposti ja uusi ilme tuli tuulikaappiin kuin sade.Mutta sitten itse väkertämiseen. Nimeltä mainitsemattoman rautakauppaketjun uutiskirjeessä oli oiva idea naulakoksi.
 
Naulakot, nuo arjen helpottajat ovat vaikea laji. Työnalle on mennyt herkkänä ostamaan mm. tämän mallisia naulakoita:
 
 
 
Näistähän ei tule kuin vihaiseksi. Kuvitelkaapa tämä naulakko ja 6 paksua lasten takkia. Ei pysy viimeiset naulassa ei. Ja hermot menee. Ihanaa!
 
Tämän tee-se-itse naulakon tekeminen ei ole vaikeaa ja asiaa helpottaa entisestään vielä se, että saa tehdä päin persettä. Sen paremmalta näyttää, mitä enemmän tikut (ja takut) on vinossa.


Sitten vaan sitä mustaa maalia pintaan ja se on siinä! 

2 kommenttia:

 1. Hei, Olenpa pyörinyt täällä blogissasi joskus aiemminkin, mutta olen vähän laiska kommentoimaan. Nyt oli syytä: onpa hieno naulakko! Ja varmana pysyy haalarit naulassa. Kiva idea.
  -saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työnalle on vielä huonompi kommentoimaan blogeja, mutta kiitos kommentista. Naulakko on käytössä osoittautunut vielä luultuakin paremmaksi. Suosittelen!

   Poista