perjantai 23. elokuuta 2013

Työnalle Suomelassa!

Rempseää perjantaita!

Tänään Työnallella ei oikeastaan ole mitään akuuttia remonttiasiaa vaan haluan muistaa ja kiittää yhteistyökumppaniaan Suomela-julkaisua joka Työnallen alkutaipaleella osoitti tukensa julkaisemalla Työnallen eepoksia Suomelan nettijulkaisussa. Ja julkaisee tuo näköjään vieläkin niitä.
Kansikuvapoikaa printtiversioon Työnallesta ei vielä ole tehty, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita että Työnalle makaa betonimyllyn päällä ruusu suussa pelkät raksaliivit päällä. Kyllä siinä kelpaa, kun lehti tipahtaa muutamasta sadastatuhannesta postiluukusta kotiin ihmeteltäväksi. Rouvat haukkoo henkeään ja miehet menevät vessaan tirauttamaan itkut, kunnes lopulta ryhdistäytyvät ja hakevat soihdut ja talikot ja kokoontuvat isoksi väkijoukoksi.

Siinäpä teille mielikuvaa viikonlopuksi.


Suomelan ajankohtaiset arvonnat-sivuilla voi klikata itsensä erilaisiin arvontoihin joista yksi suosituimmista on Suomelan arvontakalenteri
Kyseessä on joka perjantai aukeava luukku jonka takana on yleensä jollain tavalla sponsoroitu kysymys ja mahdollisuus voittaa sponsorin tuotteita tai palveluja.
Rustaahan sinäkin sähköpostisi boksiin ja sinulle lähetetään joka perjantai linkki millä pääset mukaan arvontoihin. Kannattaa myös liittyvä Suomelan Facebook sivuujen tykkääjäksi.

Tänä perjantaina arvontaluukun kysymys oli varmasti monelle Suurtapintaremonttia-blogin lukijoille tuttu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti