keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Sisävalaisimia ja lähes hampaattomia hymyjä





Huomenta päivää telluksen tallaajat. Työnalle on hoitovapaalla. Kiirusta pukkaa huomattavasti enemmän kuin työelämässä mutta on tämä mukavaa puuhaa. Pikku naskalin kanssa hengataan kotona kahdestaan muutama tunti päivässä ja jutellaan remonteista ja budjeteista totta kai.

Kun iskimme setelilaukun myyjän pöytään tätä mökkiä ostettaessa, niin jonkin verran irtaimistoa tuli mukaan. Nämä tosin ovat pieniä asioita jotka tuli mukaan ja eivät näin vaikuta kaupan hintaan ja arvoon. Tiedoksenne kun ostatte taloa tai kiinteistöä, että kauppakirjassa ei saa sitten lukea esim. että myydään talo ja kauppaan kuuluu rokokoo kalusto, hevonen, puimuri ja jalokivin koristeltu kylpyhuoneen peili. Verottaja nähkääs katsoo nämä asiat erilliseksi omaisuudeksi, ja saattaa ehkä haluta verottaa niitä erikseen. Verottaja kun on. Eli kun kauppa tehdään asunnosta, niin myynnissä on asunto!

Noh, nämä valaisimet jotka tulivat mukaan kauppaan, eivät ole niin arvokkaita, että niistä kannattaisi sen pilkun kanssa ryhtyä kahdenkeskiseen rivoon kanssakäymiseen.
Yhdessä huoneessa oli arviolta 70-luvulta ollut kattovalaisin, jonka putkiosat olivat messinkiä tai jotain kupariseosta. Harvinaisen luotaantyöntävä väritys mainituissa putkissa oli jo muodostanut itselleni vision lampun poisheittämisestä. Tässä vaiheessa mielitiettyni kuitenkin puuttui asiaan ja kertoi, että valaisimesta voisi tulla hyvä, jos putket maalattaisiin esim. mustaksi. Ja näin mielitiettyni toyboy teki työtä käskettyä. Valaisin sopii erittäin hyvin talon tunnelmaan ja istuu kuin lapio pianoon.

Olohuoneessa oli vanha kattokruunu, jonka lamppujen päällä oli samettiset ruskeahkot ja pölyiset hatut. Sama visio toistui tässäkin valaisimessa, ruma kuin mikä ja ei sovi minnekään.
Hetken pohdinnan jälkeen päätimme ottaa hatut pois kuin kirkossa konsanaan ja voilá: ruokapöydän ylle se sopi kuin nenä otsaan. Täytyy myöntää, että kauniit ovat. Sitten vain energialamput kehiin ja asia oli taputeltu.

Nyt työnalle lähtee kakkavaippaa vaihtamaan ja sitten hakemaan kiivasta miestä kerhosta ja pikkuneitiä päiväkodista.

Metaanin höyryisin terveisin oma pikku flatologinne, Työnalle





2 kommenttia:

  1. Hyvä Työnalle, kirkkomallisessa valaisimessanne näyttää olevan valkoisia dildoja 5 kpl! Ja vielä ruokapöydän päällä! Tulee erinomaisen vinkeä mielikuva tästä kirkko-dildo-ruokailu-yhdistelmästä. Onnea hienosta tuunauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asian voi myös näin nähdä. Vaikka työnalle härski onkin, niin ei sentään ihan näin härski.

      Poista